specialisten

Onze specialisten

Meer weten over onze specialisten?

Algemeen directeur

Leon Steenbergen

Compliance Consultant

Hugo Esser

Juridisch specialist

Matthias Michelsen

E-learning designer

Arlène van der Heijden

HR specialist

Jannika Uitslag

HR specialist

Ankie Middel

COÖRDINATOR BACKOFFICE

Jeanine Kolk

Backoffice medewerker

Naomi Dekker

Lees de ervaringen van onze opdrachtgevers

Generatie Morgen helpt organisaties bij het ontwikkelen of optimaliseren van een strategie die werkt. Degave helpt ons om subsidies strategisch in te zetten voor onze eigen bedrijfsvoering. We worden totaal ontzorgd in het subsidiespectrum.

Jannika Uitslag

CEO

Degave helpt ons ieder opnieuw met het in kaart brengen van de subsidiekansen voor alle medewerkers van de bedrijven binnen onze groep. Dit heeft ons al veel kosten bespaard. Wij zijn erg blij met onze strategische samenwerking!

Veerle Breeman-Timmerman

HR Teamlead & Business Partner

Degave heeft goed geluisterd naar onze plannen en heeft daar een passende subsidiemogelijkheid bij gevonden. De heren van Degave zijn experts in hun vak!

Bart Prins

Algemeen directeur

Wij geloven dat beheersing van de Nederlandse taal cruciaal is voor een goed werkklimaat. Degave heeft ons de zorg uit handen genomen bij het aanvragen van de subsidieregeling ‘Tel mee met Taal’. De heren van Degave zijn experts in hun vak!

Wessel van Dijk

Algemeen directeur

We werken erg prettig samen met Degave. Dankzij hun uitgebreide kennis van de SLIM subsidieregeling hebben we met behulp van deze subsidie kunnen investeren in het leren en ontwikkelen van ons personeel!

Gayan Faverey

Bedrijfsleider

Voor ons is Degave echt een strategisch partner! Ze identificeren subsidiekansen voor ons, bouwen samen met ons aan projecten die het verschil maken, schrijven scorende subsidieaanvragen en helpen secuur bij de uitvoering en compliance.

Willem Rietberg

Algemeen directeur

Welke subsidies zijn er?