subsidie aanvragen

Subsidies

Heeft u een project of projectidee en bent u op zoek naar aanvullende financiering? Vanuit de Nederlandse overheid en Europa zijn er subsidies en fiscale regelingen beschikbaar.

Subsidies voor bedrijven

De specialisten van Degave kennen alle subsidies en fiscale regelingen die technologie, kennis en innovatie stimuleren. Dankzij onze ruime ervaring met innovatie subsidies is onze werkwijze even efficiënt als doelmatig. Degave verzorgt je volledige subsidie aanvraag inclusief de inhoudelijke, technische en wetenschappelijke hoofdstukken zodat je innovatie perfect aansluit bij de doelstelling van de subsidieverstrekker. Wanneer je een startup bent kan je kijken onder startup financiering. Wil je direct weten welke subsidies of financiele regelingen interessant zijn, neem dan contact op met een van onze specialisten.

Onze toegevoegde waarde

Degave begeleidt je in het volledige proces; van de signalering van interessante subsidieregelingen via het schrijven van scorende aanvragen tot en met het bewaken van deadlines, de verantwoording van de subsidieaanvraag en het doen van de einddeclaratie. Daarnaast ondersteunen wij je bij het voeren van een juiste administratie die vaak bij een subsidie komt kijken.

Direct contact

Maandag - vrijdag bereikbaar

Zo ziet ons proces eruit

Een strategisch partner voor de lange termijn!

1

Identificeren subsidiekansen

Samen maken we een inschatting van de subsidiekansen voor jouw onderneming. Van een eerste quickscan op basis van een paar variabelen naar een uitgebreide subsidiescan, waarin we kijken naar de verschillende kansen voor jouw onderneming op zowel de korte als lange termijn.

2

Maken subsidiestrategie

Op basis van onze uitgebreide subsidiescan zullen we een gezamenlijke subsidiestrategie opzetten. Als strategisch partner willen we er zo voor zorgen dat je (door goed vooruit te kijken) geen subsidies meer mist en bovendien de meest passende subsidies in kunt zetten voor je projecten.

3

Schrijven subsidieaanvraag

4

Begeleiden project

Meer informatie aanvragen

Meer informatie

Bekijk ander Diensten

Overzicht van al onze diensten

Welke subsidies zijn er?