tel mee met taal 2021

Tel mee met Taal 2021

Goed nieuws voor uw laaggeletterd personeel! Er is namelijk een extra aanvraagronde aangekondigd voor de regeling Tel mee met Taal!

Wist je dat je als werkgever subsidie kan aanvragen om te investeren in de taalvaardigheid van je werknemers? De Tel mee met Taal subsidie kan vanaf 1 juni 2021 aangevraagd worden. Met deze subsidie kunt u de kosten voor deze duurzame investering verlagen met maar liefst 67%!

Een Nederlandse taalcursus moet leiden tot een betere taalvaardigheid, rekenvaardigheid en/of betere digitale vaardigheden van jouw werknemers. Op deze manier worden er minder fouten gemaakt op de werkvloer en kan de werkstress en ziekteverzuim verminderd worden. Daarnaast krijgen werknemers doorgaans meer zelfvertrouwen, kunnen ze zelfstandiger werken en voelen ze zich meer betrokken bij u als werkgever.

Goed om te weten: uw werknemer moet een taalniveau lager dan 2F hebben.

Mocht u interesse hebben in deze regeling, dan komen wij graag met u in contact. Degave ondersteunt bedrijven door heel Nederland bij het waarmaken van hun ambities door hen optimaal gebruik te laten maken van subsidies.

Artikel delen

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Welke subsidies zijn er?